Hejdå

Heej alla glada !

Nu ska jag och Simone dra till Kungshallarna och äta med tjejerna. Skriver när vi kommer tillbaka :)

//Claudia

fullbokat schema

Kom precis hem från skolan, ska packa väskan nu för att sen dra hem till claudia, sedan ska vi iväg och äta sushi med gruppen och efter det, ska vi träffa lite roligt folk :) Jaja har tyvärr inte tid för bloggen nu men skriver senare, förhoppningsvis lite bilder senare också :P

Puss Simone <3

God natt

God natt folket, ska sova nu eftersom jag ska upp tidigt till skolan imorgon :(, ska vara där redan kvart över nio, sov gott och dröm sött ! :)

Så här ser jag ut nu :



Puss Simone

:)


Citat från Tobbe

I don't play kebabking. iam.


Bollar

Sitter just nu i golpars kök och håller på lite med datan medan Nellie och Golpar bakar chokladbollar :) mumms ! :P . Vi har tagit några sjukt äckliga men roliga bilder XD
























Lite smått kul sådär ;)

Puss Simone

sömngångare nr 1

Kan ju säga att varken jag eller Claudia har varit så vakna idag XD Vi somnade på två lektioner , bra jobbat till oss, haha. Höll också på att somna på rasten :P.  Sen kom ju det sjukt jobbig brandalarmet så hela skolan va tvugna att gå ut, och alla elver fick såklart stanna kvar 20 min längre i skolan bara för att det va nån som hade tänt eld i en korridor :@, usch ! Jaja nu sitter vi på mitt rum och äter naturgodis :D, mumms. Jag ska snart iväg till Golpar och Claudia ska hem :). Vi hörs senare :P

Puss Simone

God natt

God natt folket :) Sov gott ! <3 / Simone

GRATTIS HANNA!

Hanna fylelr 18 idag och hennes lillebror Andreas blir 17, så grattisgrattisgrattis :D.


Älskar dig hanna ! Bullen<3chorkladen <333

Puss Simone

Grattis Hanna !

Juste, får inte glömma att vår käre Hannie fyller arton idag! Grattttiiiis! :D



//Claudia


Torsdag

Som Simone nämde så har vi haft fullt upp idag. Fick bland annat tillbaka religionsprovet och jag skulle kunna strypa min lärare... Simone bangar nog inte heller :) Iaf, så åkte vi in till stan efter och jag köpte ett par jeans, ett par svarta chinos, en kjol och en tröja :) Kommer bilder imorn. Sedan åkte jag på Enskildas öppna hus. Verkade ganska bra faktiskt, men alla verkade vara över välutbildade. Och sedan var det dags för träning. Men nu ska jag sova, börjar åtta imorn också, inte kul. Men, sedan är det helg och det är ju nice :) Godnatt !


//Claudia

Ögon

Tre bilder på mitt öga om de va nån som ville se XD haha


Brunvita


Färg


Svartvita

Puss Simone

fullt upp

Ciao, jag har inte kunnat blogga idag eftersom vi hade låg skoldag, åkte direkt till stan efter skolan och sedan till träningen :P men skriver för fullt nu ikväll istället ;).

Puss Simone


Inte fin jag vet, de va den ända jag hade, den duger i krig :S XD

Sleeptime

Ska sova nu, sitter och smsar lite med Tobbe som påstår att han är kebabkung, ha kan tydligen alla priser på kebab på ala ställen i stan typ XD, lite mer än vad jag kan, även fast jag åt kebab till middag idag :P
jaja Sov gott alla!
puss Simone <3



Tagen på Island

Kom på en sak

Jag skulle nog aldrig klara mig utan Claudia!. Ni anar inte hur j*vla mycket den tjejen gjort för mig ! Jag har suttit och tänkt igenom allt med henne, och shit säger jag bara. Hon har alltid stöttat mig, alltid hjälpt till, ´varit som en vägvisare för mig. Jag förstår inte hur hon orkat och hur j*vla mycket tid hon lagt ner på mig. Så grymt glad att få vara hennes kompis. Claudia är den absolut närmaste kompisen jag har och jag har verkligen förtroende för henne och litar på henne så grymt mycket. Rolig och skön är hon också :D. Jag gillar den bruden stört mycket och hoppas hon vet det och hur tacksam jag är :).
Kan lova er att med Claudia har man alltid roligt och går att alltid lita på, och varför gör det att göra det ? jo för hon är en äkta vän :) thihi.



Claudia och jag :) <3

/ Simone

Godnatt

Eftersom det blir en tidig morgon imorn så ska jag gå och lägga mig i sängen och lysnna på musik och sedan sova, så godnatt ! :)


Fan vad jag längtar till sommaren när jag ser den här bilden. England, sommaren 08.

//Claudia

How am i supposed to live without you?




Jag sitter just nu i mitt rum och lyssnar på denna låt på högsta volym, den släpper lös mina känslor och mitt huvud bara flödar av tankar och minnen. Jag kan inte sluta gråta till den, både gott och ont. I alla fall jag tänker på en viss person när jag hör den, en person som betyder enormt för mig men inte betyder jag något för honom "/. Jag vet att han inte är så bra som jag trott men kan bara inte sluta tänka på alla minnen och allt. Jaja, jag ska nog knarka denna låt i en vecka och hoppas på att känslorna snart försvinner.
Lyssna på låten och läs dikten.
Till dig :

Jag vill kunna se dig i ögonen,
röra vid dig, känna din hud
under mina fingrar.

Dina heta kyssar minns jag än,
känslan och smaken av dig,
en brinnande längtan inombords.

På nätterna drömmer jag om dig,
om ensamma, passionerade stunder.

Kom och ta mig med storm.
Svep in mig med din trygghet
och släpp inte taget.

Du är inte hos mig fysiskt.
Bara i mina tankar och drömmar
finns du,
som om du vore en del av mig.

Och jag undrar:
skulle du ta emot mitt hjärta
om jag gav dig det?

Du vet vem du är och jag vet att du inte kommer tillbaka men kommer aldrig sluta hoppas!

Puss Simone <3

Onsdag

Heej.
Har inte bloggat på hela dagen. Slutar nämligen 16.10 på onsdagar och sedan åker jag direkt till träningen. Träningen idag gick ganska bra men nu är jag helt slutkörd. Ska duscha och lite sånt nu, sedan gå och lägga mig. Börjar redan åtta imorgon och har enbart tråkiga lektioner "/ Plus att vi ska städa korridoren, blääh. Menmen, skriver kanske lite senare...


Städtanten nr 1?

//Claudia

Tråktråktråk

Hejsan, kom precis hem från skolan, ska iväg på träning snart, orkar egentligen inte menmen jag måste "/. måste äta nu skriver mer sen,
Puss Simone




Gammal bild, använder INTE min 96 jeans längre XD !

God natt

Nu ska jag också sova, så god natt alla läsare ! :)



/ Simone

Godnatt

Heej folks.

Nu är det dags att stänga av datan och gå och lägga sig ;) Godnatt ! :)




//Claudia

Blackeberg

Juste, glömde att skriva vad jag tyckte om skolan :P. Den verkade lite tråkig men ändå mysig, tyvärr är det sjukt lång reseväg "/ . Tror inte att det var något för mig.


/ Simone

Till Elin

Jag vette fan hur vi lärde känna varandra. Men första gången på riktigt var på ett gympaläger i Gävle då vi sov brevid varandra. Du va ganska ny i gruppen och kände inte någon så värst bra sem typ så kunde inte någon av oss sova så du ba : jag vet vad som jag hjälpa så stälde du dig upp och headbangade i 10 sek sedan la du dig ner och försökte sove men märkte att de fortfarade inte funkade XD jaja dagen efter började vi umgås ganska mycket och helt plötsligt kändes det som om vi känt varandra i typ 100 år :P. Sommaren som kom umgicks vi typ varje dag. Så grymt kul hade vi !!!, Har nog aldrig garvat så mycket som jag gjort med dig! :D vi har så himla många minnen, grönan uppträdandet när vi va pirater och gick runt i sånna kläder kvällen innan på stan XD, när vi varit inne i stan och träffat nya människor, de mest konstigaste killarna vi umgåts med XD, varit hos polisen och på banken tillsammans. Vi har nog typ gjort allt mn kan göra nästan :P . Nu har vi väl känt varandra i tre år tror jag :). Tyvärr träffas vi inte alls ofta längre :( . Sist vi träffades va typ en månad sen voilket är väldigt synd! Men på söndag så :). LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR  :D.jaja jag hoppas du förstår min kärlek till dig vännen ! Du har betytt så jävla mycket för mig i både motgångar och framgångar i mitt liv ! Tack !

Lite bilder på oss:


Två år sedan



Jag och Elin, Konstiga? Ja



Elin och jag Utanför mig, två år sedan



Jag och Elin, Två år sedan



Jag och Elin, två år sedan



Jag och Elin på flyget på väg hem från Italien 08



Jag och Elin, ett år sedan



Elin och jag 07



Jah och Elin 07



Jag och elin, två år sedan



Elin och jag, i somras



Elin och jag, 07



Elin(står) och jag("sitter") 08



Elin och jag ett år sedan



Elin ch jag , 08



Våra fötter ?



Elin och jag, (ben?), haha onödiga bilder man tar ibland XD



Jag och Elin, Vi tyckte den va skit cool förut XD


Det var allt för nu :)
Älskar dig Elin
/ Din bästa vän Simone



Saknar

Jag saknar gamla tider så grymt mycket, vill bara tillbaka till 6:an och i somras och allt "/ , usch hatar nuet ! Skulle vilja spola tillbaka tiden och ändra på vissa saker !!


Max och Hugo för nått år sedan :) <3



Jag, två år sen



Gull



Hanna och jag förr förra nyårsafton



Två år sedan



Golpar, Jag och Claudia två år sedan



Jag och Elin två år sedan

/ Simone

Blackeberg

Heej alla glada ;) Kom hem från skolan precis och ska snart bege mig till Blackeberg mde Golpar och Simone på öppet hus :P Men först ska jag fixa lite grejjer...Ha det bra !



//Claudia

älskar mamma :)

Mamma har sytt två kuddar ( ska sy 6 ), mina gardiner och handlat lite småsaker till mitt rum :) Nu ska jag nog äta lite och sen ska jah till blackeberg på öppethus med Claudia och Golpar :P.

bilder på kuddarna :





Puss Simone

God morgon :)

Ska dra nu har sjukt brottom :P



/ SImone

God natt

God natt folket !
Måste nog sova nu "/
/ Simone


Tack till Simon

Jag satt nyss och snckade med Simon, Asså han är typ den snällaste killen på jorden :) Så sjukt bra kompis verkligen! Han har alltid hjälpt mig och alltid funnits att snacka med och han har även gjort mig på bättre humör denna kväll :P
Tack Simon och hoppas du läser det hära ! <33


Simon :)

Puss Simone

FYY FAAAAAAAAAAAAAAAAN !

Hur fan ska man kunna lita på killar !?  , Jag har aldrig aldrig aldrig någonsin träffat en kille som inte ljugit för mig :O, Helt sjukt ! jag känenr att jag måste skriva av mig är så sjuktsjuktsjukt förbannad !!! . Hela dan har varit riktigt kaos asså !!! herregud ! , Tjejer jag säger bara litar aldrigaldrig på killar ! Dom ljuger och sårar bara ! de är nog det dom är skapta för ! åhhh man blir så arg och deras äckliga falskhet som man får reda på efter allt är slut fy fan, förlåt om ni inte fattar något eller att jag upprepar mig men måste bara få skriva av mig min ilska som jag gått och bärt på hela j*vla dan !!!

// Simone

Trött

Nej, är för trött för att skriva så låter bli (nästan iaf) och går och lägger mig istället :) Ha det bra !




/Claudia

En sak ni kanske inte visste ...

 Detta är min natruliga hårfärg :) :



Puss Simone

Godisförbud

Nu har jag godisförbud, får hundra mer i månan nu :) så på ett år 1200, lugnt värt de på tanke hur godisberoende jag är X) Men hur tusan ska jag klara mig utan månad för månad :O





Puss Simone

Bilder

Juste jag och claudia ritade ju två helt otroligt fina bilder för nån dag sen X)    *NOT*
Hahah

:
Bulden har blivit helt konstig där nere :S , (vi har inte ritat dom så ;) )



Min XD



Claudias transa :P

/ Simone

Uppps

Förlåt att jag varit som bortblåst några dagar !! Min data har varit helt värdelös, men nu har jag en helt ny snabb så de är bra :D Tänkte lägga in lite bilder från helgen och idag på håltimmen :)


Jag och Nellie idag



Fredrik, Claudia och jag i helgen



Claudia, Fredrik, Jag och Gusten (hemsk bild menmen)



Fredrik, Claudia och Gusten

Inte så många menmen
Puss Simone

Värdelöst

Gick till skolan heeelt i onödan idag. Först ,när vi kom dit, visade det sig att vår engelskalärare var sjuk så vi fick håltimme. Sedan när vi skulle ha spanska kom en annan lärare och sa att vår lärare var sjuk så vi hade håltimme. Lektionen efter, som var musik var också inställd pga att läraren var sjuk. Så vi bestämde oss för att gå och fika  och precis när vi har gått fick vi reda på att vi tydligen hade spanska för det var en annan lärare som var sjuk och inte vår :/ Knasigt. Men då hade vi redan gått så det var ingen idé att gå tillbaka igen. Iaf så hade vi bara idrott och biologi idag och kunde alltså lika gärna ha stannat hemma. Anyway, nu ska jag plugga fysik, sedan åka till träningen :) 

Så här kul kan man by the way ha på lunchraster, haha:

Skapat av Oscar och Claudia, med en touch av Golpar, Olivia och Max :)

//Claudia 

Gratis smink

Bli medlemmar här ;) Det är helt gratis och du samlar poäng för att sedan få presentkort på kicks :)

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=142273


Söndag

Heeej!

Nu är jag hemma igen. Har varit och tränat småtjejer i gymnastik, vilket jag och Simone kommer att göra varje söndag framöver. Var ganska jobbigt (barn är så påfrestande ibland) men det var rätt kul ändå ;) Nu ska jag plugga lite och sedan ägna min söndag åt vad den är till för: slappande och teve tittande (a)


//Claudia

Gårdagen

Det var riktigt kul igår och vi träffade en del nya ansikten :). Lite bilder kommer sen. Men nu ska jag och Claudia iväg men först ska vi äta en riktigtriktigt god frukost  ;) Blir tyvärr inte så mycket bloggande på helgerna fördet händer så himla mycket hela tiden, emn vi gör så gott vi kan (a)


Ingen passande bild, men duger i nödläge XD

Puss / Simone och claudia

Utekväll

Hej alla glada. Fanns inget roligt att göra på landet så åker en snabbis till barkaby med några roliga människor, skriver kanske när vi kommer hem :) Hoppas ni får en rolig kväll !

//Claudia och Simone

Uppdatering från landet

Idag har jag och Simone varit i stan hela dagen och vi fick med oss en del fint hem :) Efter stan åkte vi hem till mig och just nu sitter vi i min säng och lyssnar på "Jag är en galen kines" haha. Planerna för ikväll är antingen hemmakväll eller utgång. Menmen, nu ska vi msn lite :P


Enjoy

//Claudia och Simone

Smått och gott

Hejsan, nu sitter jag och Claudia hemma hos mig, Jenny gick för ett tag sedan. Vi har inte gjort så mycket, haft lite djup snack vilket var väldigt skönt :) 
Tänkte lägga upp lite bilder från dagen.

 
Claudia



Max och Oscar



Max. jag och Oscar



Mina (Simone) naglar, ordninggjorda


Allt för nu :)
Puss <3

HAHAHA

Det hände nyss en jättepinsam grejj. Jag och Simone åkte upp i min hiss som inte har några fungerande lampor, d v s det är assvart så att man ser inte ett piss. Så kommer vi upp till vad vi tror är min våning. Jag ser att det lyser genom det där titthålet och tror då att min bror är där med några. Så jag skramlar med nycklarna så att han ska höra att någon kommer. Så hör jag att någon är på väg mot dörren och är beredd på att få syn på någon av min brors kompisar, men plötsligt står istället en 50 plus gubbe framför mig. Haha och eftersom våra reaktionsförmågor inte är så bra så höll vi på att gå in innan vi insåg att vi var liiite fel XD Vi började as garva. Det visade sig att vi hade tryckt på fel knapp i hissen och var två våningar för långt ner XD

Nej, men nu ska vi dra till Simone, sen får vi se vad vi hittar på :)


//Claudia

Äntligen fredag

Heej alla glada.
Religions provet idag gick helt okej, lite missar menmen. Fast nu ska jag inte tänka mer på det för idag är det äntligen fredag och helg. Jag och Simone har bestämt att vi ska göra något riktigt roligt, vi vet bara inte vad än ;) Kanske träffa lite folk eller nått. Men först måste vi till en synagoga med klassen (så där lagom kul) för att avsluta vårt arbete om judendomen. Så jag/vi skriver senare...




//Claudia

Godnatt

Nej nu får jag faktiskt vara klar med pluggandet. Har gått helt okej förutom att jag är stört trött på religion nu :) Men imorn får jag det överstökat. Nu ska jag läsa veckorevyn sen ska jag sova. Så godnatt människor :)


Bild från Island :)

//Claudia

Älska religion

Heej.
Har precis städat mitt rum och nu ska jag plugga religion. Åh, älskar det. Har egentligen träning men kommer inte hinna klart  om jag går så får tyvärr hoppa över den. Synd för jag är as taggad :) Men sånt är livet...


//Claudia

God natt!


Tecknigar

Tänkte visa en bild jag ritade på den otroligt roliga SO lektionen idag, man måste ju roa sig med något ;) och jag la verkligen ner min själ i bilden, sen tänkte jag även visa en galet grym bild som är så jävla snygg av då självaste konstnären fredrik, som är grymmast på att rita, får typ gåshud :O

Min otroligt vackra bild =) :



Konstnären Frediks bild :



så galet snygg :O

Puss Simone <3

Detta är...

... Det ända jag ser och tänker på just nu :S






Pluggpluggpluggpluggplugg.
(Tror att claudia känenr likadant)
/ Simone

Tre osminkade bilder







(har färgade ögonfransar)

/ Simone

Norra real

Kom precis hem från skolan och ska snart till norra real på öppet hus. Börjar bli lite tjatigt med alla öppna hus som envisas med att ligga samtidigt, menmen. Efter det ska jag plugga så det blir nog inte så mycket bloggande idag :)

//Claudia

plugg.

Sitter och pluggar just nu, kan inte skriva riktigt nu eftersom jag har prov på fredag om judendomen, så om det är någon som vet nått om de kan ni ju alltid mejla till [email protected]  ;) haha
Jaja skriver om ett tag igen, tänkte lägga mig ett varmt bad och fortsätta läsningen om judar.

Puss Simone



Ful och konstig men den ända jag hade på mig just nu

Kärrtorp

Kom precis hem från kärrtorps öppnahus skolan verkade grymt bra och jag träffade massa trevliga människor :) Hinner tyvärr inte skriva mer nu eftersom jag måste plugga mera religion :(
Byebye
/Simone



Jag (Simone)

Hemma

Nu är jag hemma igen efter öppna huset på Östra real och den verkade riktigt bra faktiskt. Första skolan som människorna verkar någorlunda normala :) Menmen, nu måste jag fortsätta med religionen, så see you !


Stureplans schteekarna ;) Lääänge sen XD

//Claudia 

Saknar sommaren


Lite tävlingsbilder


Jag kör dubbelgruperad på tumbling


Defilering



Defiliring



Vi står innan ett varv på tumbling



Jag kör dubbelpik på tumbling



Jag kör dubbelpik på tumbling



Jag kör dubbelpik på tumbling



Vi uppstälda innan ett varv på tumbling


Jag kör framåtvarvet på tumbling



innan ett varv på tumbling


/ Simone


Hittade en kärleksdikt

på käraste http://www.fliszans.blogg.se/ ,

Allt kan vara så ljust, men ändå så mörkt.
Allt kan gå så lätt, men ändå gå så tungt.
Tiden kan gå så fort men ändå så sakta
När man väntar på ett svar
Älskar eller Älskar inte

/Simone

En liten uppdatering

Max är 1.60cm lång och Oscar är tydligen 5cm längre än mig inte 4.5 som jag sa förrut XD



Nöjd nu, Oscar?

/Claudia


Tröööött

Kom hem från skolan för ett tag sedan och är så himla trött så det känns som att jag kommer att somna snart. Men eftersom jag har prov på fredag så måste jag plugga lite nu (bläääh) och sedan ska jag gå på Östra reals öppna hus...



/Claudia

öppet hus

Ska iväg nu på öppet hus till Kärrtorp skriver sen. / Simone


Lite fler bilder


Marion, Golpar, Claudia och Jag, spelade in en uncel Bens boyl and bagrice reklam vid gejschren



Blå Lagunen



När vi precis klivit av planet i Reykjavik



Flygplatsen i Reykjavik
 

När vi tagit guldet :D !



En gruppbild innan hoppet

Det var allt
puss Simone <3

Trött som tusan !

Hejsan, äntligen hemma! Jag är så sjukt trött så orkar inte göra någonting, sov hela flyget hem idag och skulle vilja sova nu men kommer aldrig kunna somna ikväll i så fall "/ . Denna helg har varit så grymt rolig ! Vi har verkligen gjort enormt mycket och kan ju säga att island typ är det finaste landet jag sett :O. Så himla vackert ! (kanske låter lite gay men iaf XD) Hur som helst tog vi GULD :D och var med på isländska nyheterna XD. I Fredags åt vi middag ute, tränade lite och sedan gick på poolparty, I lördags var det tävling och mingel hos borgmästaren och Igår (Söndag) Åkte vi och tittade på Gejschrarna (ingen aning om hur det stavas) haha. Sedan åkte vi runt och kollade lite på Island och sedan blev de bad i Blå Lagunen sedan var det bara hem och fixa sig för att sen åka till banketten. Denna dag dock, vi gick upp fyra på morgonen vi alla har nog sett ut som vandrande lik XD.
Här kommer några få av alla bilder vi tagit, komemr flera sen när folk har skicka frpn sina kameror också :) :



Gelic på flyget dit



Falken på flyget dit



Michaela på flyget dit



TVn man hade framför sig :P



Flyget



Marion och Falken på flygplatsen i Rejkavik



Anna och Hanna på flygplatsen



Fredag kväll på "resturang"



Tränarna, plus Lollos mamma


Min vackra skapelse av matkartongen :)



Lollo och Claudia hos borgmästaren



Jag hos borgmästaren, (cp fot)



Söta Lollo



Lollo och Jag hos borgmästaren



Gelic och Falken



En bild av vår tränare



Jag och Falken hos borgmästaren



En bild på mig då jag precis trillat XD



Och så var jag då tvungen att borsta bort allsnö



Jag och lite av Michaela



Jag och Anna på hotellet



Jag i nån säng vi hittade i korridoren XD



Söndags morgon



En geschjrs (vet fortfarande inte hur det stavas)



Hela gruppen vid gejschren som sprutar



Gelic och Jag



Jag och Jenny med dom finaste pälsmössorna!, Jag blev kär :P



Jag



Claudia och Jag vid nått häftigt berggrej :)



Michaela och Claudia



Jag, Gelic och Hanna. Lite suddig dock



Så himla vackert landskap



Hanna, Anna, Gelic och Jag



Sjukt vackert



Fint



Ni förstår nog varför jag älsakr island



Islandshästar



Hanna, Jag och Gelic utanför Blå Lagunen



Utanför Blå Lagunen



Blå Lagunen



Jag och Gelic



Haha. Gelic och jag XD

Sen fick jag ju då med mig en parfym hem också :D :





Det var allt för nu

Puss Simone <3










Hemma

Nu är vi hemma igen och vi har haft sjukt kul. Orkar inte skriva så mycket nu, för vi gick upp redan klockan fyra imorse så mina ögonlock håller på att ramla ner. Men skriver mer ikväll eller imorn :)


Gelic och Ninni :)

//Claudia

På Island

Hejsan alla, nu är vi på Island, landade runt ett idag i Rejkavik. Vi har precis kommir hem från ett poolparty och ska snart sova och ladda upp  inför tävlingen imorgon, Har ju dock lite svårt att tvätta ansiktet nu eftersom vattnet stinger äggmök :S ,  Skriver imorgon igen, ha det så bra tills dess och önska oss lycka till :P

Puss Simone&Claudia
(tyvärr ingen bild uppladdad "/ )

Hos Claddan

Nu kom jag och Claudia precis hem till henne och ätit pannkakor, mumms, just nu packar hon medan jag snackar lite med sköna Fredrik på msn :) Imorgon åker ju vi, scary ! haha, Och jag kom då på att jag glömt 5000 saker hemm, upps, inte bra gjort Simone XD haha. Jaja, vi hörs lite senare måste fixa lite saker :P
Puss Simone

Jag och Claudia vid öresundsbron sommar 08

Träning

Heej alla, håller på att packa lite till Island, men måste packa det mesta ikväll eftersom jag nästan har allt hos mamma och pappa. Men nu måste jag börja fixa mig i ordning för träningen, hej så länge.!



/Claudia

I hope you hang yourselfs with your h&m scarfs

Dagen lite kortfattat: 

  • Jag har kommit fram till att jag hatar i stort sett alla våra lärare
  • Min spanska lärare kan fortf inte mitt namn, efter en hel termin
  • Jag har växt 1cm, medan Simone har krymt 1 och Oscar är bara 4,5 cm längre än mig
  • Jag och Golpar har köpt ris


Jag och Golpar, typ ett år sedan



/Claudia


Hata torsdagar

Åhh vad jag hatar torsdagar. Har stört långa dagar och stört tråkiga lektioner, plus att jag är stört trött. Men, jag överlever säkert, ska bara orka gå upp ur sängen först...


/Claudia

Helt jävla galet :O

Jag fick den snyggaste och coolaste bilden från min bästis Fredrik precis :D :O , så jävla grym på att rita säger jag bara !! Så sjukt snygg, TAAAAAAAAAAAAAAACK ! :D <333333







/Simone

Varför kan det inte vara sommar nu !?

Saknar sommaren så galet mycket. Här är lite bidler från i somras :

Elin och jag 08


Jag, Gotland 08


Golpar, Gotland 08


Jag och Golpar, Gotland 08


Claudia, Jag och Olivia, Gotland 08


Claudia och Olivia, Gotland 08


Olivia, Claudia och jag, Gotland 08


Jag, Claudia och Olivia, Gotland 08


Jag i gränna 08

Jag och Claudia på "utflykt" med klassen 08


Jag i somras 08


Jag och Elin (man ser typ ingenting men bilder påminner mig om sommar :) )
På väg till allsång på skansken 08

De var allt för idag, ska hoppa i säng nu tror jag, God natt
/ Simone

KÄRLEK

Kärlek kan vara sjukt komplicerat och de man hatar mest men de kan även vara så sjukt underbart och kan få en att alltid vara glad och ha ork till allt. Jag är nog en person som ofta blir kär, iaf vad jag tror, alla killar jag varit tillsammans med eller haft något med så har jag alltid trott att jag varit kär, att personen är något speciellt och att man alltid kommer älska personen. Men sen när allt tagit slut mellan mig och honom så har jag inte känt något speciellt, ingen saknad, inge jobbiga tankar, inga tårar (har hänt nån gång) men har aldirg lidit av det. Jag har i stort sätt bara mått bra av det, har aldrig riktigt insett vad kärlek är tror jag. Jag har också alltid varit den typen som verkligen HATAR personer som inte tar förhållande seriöst, jag anser att de bara är så himla obetydelsefullt om man är tillsammans utan att man har känslor för varandra, de har ingen mening. Jag kan iaf säga att de finns bara TVÅ killar som jag verkligen har varit kär i, Ni två vet nog vilka ni är, Den första killen var jag kär i i tre år, hela fyran, femman och halva sexan. Jag kune inte annat än att sluta tänka på honom, och de mesta jag önskade då var att bara få bli tillsammans med honom så jag kunde få umgås mycket med han, och flera gånger sa han att han va kär i en tjej och varje gång hoppades jag på att det va mig han va kär i, men de hände aldrig, han va tillsammans med andra tjejer och gilalde andra hela tiden men aldrig mig. Jag var verkligen skit lessen över de, men tillslut blev han kär i mig men jag hade då tappat mina känslor för honom vilket gjorde honom lessen "/ så de kan gå, iaf efter de så hade jag några förhållanden men jag kände aldrig den där känslan då, jag förstod aldrig vad det var för något,  och mina känslor för de andra killarna pendlade verkligen upp ioch ner hela tiden, ena dagen gillade jag honom jätte mycket och andra dagen inte alls, och så kunde de ju inte hålla på så alla dom gångerna tog det ju liksom slut ganska fort eftersom jag ändå inte tyckte det var någon mening med de hela. Men sen nu för några månader sedan fick jag verkligen samma känslor som jag hade på mellanstadiet, inte förren då insåg jag hur jag kände mig när jag verkligen va kär på riktigt, och jag fattar verkligen inte hur jag kunde tro alla andra gånger att jag var kär :S. Iaf så träffade jag en kille i början av nian, och första intrycket jag fick av honom var verkligen shit vilken bra kille :O Vi låg och snackade om äkta kärlek i flera timmar och de visade sig att han hade samma uppfattning om kärlek som vad jag hade, att man skulle ta det lugnt i ett förhållande och att man verkligen skulle vara kär och sånna saker, plus att utseendet inte skulle vara det viktigaste eller så. Vi snackade verkligen länge om det där. Och de är verkligen en sånn kille jag letat så jävla länge efter. Jag har alltid varit "rädd" för killar, har aldrig kunnat lita på dom, jag har blivit lurad i stort sätt varje gång jag vart tillsammans med någon, och de är tyvärr därför jag har väldigt svårt att få förtroende för någon kille, vilket vissa blivit drabbade av, men den här killen då som jag träffade för några månader sen har jag verkligen litat på, visst ibland kanske även han fått ta del av mina tankar om att han bara är ute efter min kropp mm, men jag har verkligen känt att han är en bra kille redan från första gången då vi hade disktutionen om äkta kärlek, och jag vet att han verkligen menade de han sa då också eftersom att vi inte riktgit k'ände varandra och va då som kompisar så borde man inte ljuga om sånnt plus att han hade tjej innan i 1 1/2 år. Han är iaf den andra killen som jag verkligen varit riktigt kär i. Och jag fattar inte själv hur det gick till heller men han har varit och är så himla underabar på alla sätt, tyvärr har vi inte träffats på ett tag och han sa att hans känslor för mig inte är som förut och att han tappar dom mer och mer för mig "/. Och det är nog den första killen som jag gråtit över, som jag verkligen har känt den där haten till kärlek! , Och tänkt tankar som varför måste kärlek finnas !?, varför måste man känna känslor !? Va jag tvungen att gå och bli kär i en kille som jag inte kunde få !?. Jag tror nog att dom flesta har tänk och känt likadant, och jag förstår inte varför båda dom killarna jag haft äkta känslor för har varit dom som jag inte kunnat få !? :S . Men varje kväll när jag ska sova ligger jag och tänker igenom alla gånger jag träffat honom, allt vi gjort och allt han sagt till mig och allt jag sagt till honom, hur sjukt glad och lycklig jag var under tiden de fortfarande var "vi" och har nog inte riktigt fattat än att de typ är slut mellan oss, men de lär jag väl inse snart och få en liten gråtattack igen "/. Varje dag tänker jag hans namn och bara önska att vi va tillsammans, men jag försöker så gott det går att komma över honom, det ända jag är rädd över är bara att det kommer ta enorm tid eftersom sist jag hade sånna här känlsor tog det tre år att komma över dom och nu har det gåt snart två veckor allt hände typ :S Drt återstår väl att se, men till er alla det bästa sättet att komma över en killer på är verkligen att försöka sluta tänka på honom, tänka allt negativt om honom och om han gjort något dumt mot dig så tänk att ni är värda så mycket bättre, även fast de finns undantag som aldrig gjort något dumt eller har negativa sidor som den här killen.
Nu kände jag att det blev en ganska lång text och fick kanske inte ut så mycket av den men iaf, jag hoppas ni hittar eran perfekta kille !
/Simone

Today

Heej igen. Slänger in en dagens outfit lite snabbt ;)



Nu ska jag plugga spanska, skitkul XD

/Claudia

Ný duschat

Nu har jag precis duschat, sköööönt :) Jag har även nyrakade ben ;), lena som fan blev dom haha :P Jag håller även på att tvätta massa kläder mm eftersom att jag måste packa iordning allt imorgon till island :P spännande ska det bli !! Jag vet inte varför men jag är sjukt trött och har lust att sova redan nu, men de kan jag bara glömma, hinner knappast, så mycket jag har att göra nu ! XD Jag måste fixa lite saker nu till islandsresan men vi hörs senare :)
Ha det bra / Simone



Jag och Elin för lite mer än ett år sedan
/Simone


2 dagar kvar

Heej, kom hem från tränigen nyss. Gick sådär, menmen jag har imorn på mig också innan vi åker till Island. Åhh, vad kul det ska bli! Längtar! Just nu sitter jag och kollar på topmodel, ska snart gå och duscha och sedan plugga, blääh.


Blå lagunen

/Claudia

bläh för rubriker ibland :P

Tjenahoppsan,  Jag sitter och chattar lite med Niclas på msn, annars händer de inte så värst mycket! Ska iväg om 20 min och träna:) Får se hur det går nu efetrsom de blir första träningen på ett tag för ryggen! Jag vill verkligen att de ska gå bra idag även fast jag inte är så super laddad :S. Men vi får väl se, nu ska jag försöka stoppa i mig ngt att äta och sedan på måste jag ge mig iväg, hörs senare runt halv 9 :)
Puss Simone


Jag och söta Angelica :) <3

Godmorgon

Börjar kvart i tio idag så måste typ åka om en halv timme eller så. Planerna för dagen är skola och sedan träning. Slutar skolan jättesent så kommer inte hinna skriva men vi hörs ikväll :P



/Claudia

Idag skulle ...

... Min morfar ha fyllt 66 år, Grattis morfar ! :D Och snart har det gått ett år sen han dog :( , tiden har gått jätte fort, känns som att de inte var alls länge sen han dog :S. Jag saknar honom extremt mycket ! Han va nämligen cancer sjuk och hade haft cancer 4 gånger, dog på sin 5:te omgång, då han va sjuk i 7 år :(. Han har överlevt extremt många saker. Han har haft jätte många hjärtattacker, hjärnproppar, nära döden upplevelse, han såg sig själv ligga i ett rum och bli opperarad, läkarna gav upp för att dom inte fick igång hans hjärta så dom slutade försöka då han räknades som död, och efter ett tag va det en läkare till som försökte och då fick dom igång honom igen ! Tack för det!!, Sedan har han trillat ner i ett hissschack, och va 10 cm från att bli spettsad. Det har hänt honom mycket mer än så, så man kan ju verkligen säga att han va stark som överlevde allt !!
R.I.P morfar, vi saknar dig ! <3


(har tyvärr ingen bild på honom på denna data, ni får klara er utan)

/Simone

Nog dags att säga adjö

Jag ska nog inte ägna mer tid framför datorn ikväll, tror jag :P. Vaknade precis, har sovit en stund framför TVn vet inte vad de är med mig, somnar hela tiden nu mera XD känner mig som en gamling, haha
Jaja, här får ni en bild på mig :)


Inte den finaste menmen.

Puss / Simone

Top model

Nu mina damer och herrar är det dags för top model ;)



/Claudia


Nedräkning

3 Dagar kvar till Island nu :D

Lika som bär

Haha, kolla vad jag hittade :)




För typ ett år sedan :)




Snabbis

Heej alla glada.

Orkar inte skriva värsta inlägget men jag kom iaf hem för ett tag sedan och nu ska jag plugga och chatta lite ;) Skriver senare...



//Claudia

Miss

Haha kom preci tillbaka från tandläkaren, de är tydligen nästa gång jag ska få på underkäken ;) , denna gång spännde dom bara åt den :D. Gör lite ont men inte så mycket.
Nu ska lill jag ta mig något att äta så hungrig som jag är XD. mumms,
puss på er <3 / Simone



Mitt mellanmål.
Caffe latte med vispgrädde och en fralla med ost och salami :) mumms

/ Simone

45 min kvar.

Om en kvart ska jag åka till tandläkaren, scary. Om jag inte minns fel så ska jag få tandställning på underkäken och sen spänna åt överkäken. AJ säger jag bara !.
Kom precis hem från skolan annars och gör inte så mycket, förutom att snacka lite med Niclas och Gusten på msn :) sköna snubbar ;).
jaja, här kommer lite bilder från idag :) :



Golpar på klassrådet.



Nellie på klassrådet.



Hugo och Oscar



Jag och Claudia hade tråkigt ;)

Jag

Nu fick ni lite bilder från dagen ;), måste kila nu, byebye <3 / Simone


Typiskt!

God morgon, Jag har egentligen skit brottom nu eftersom jag försov mig idag, men jag kommer till andra lektionen så har iaf lite tid på mig att fixa mig iordning :). Jag har precis ätit frukost och fått fixa ihop mitt face nogorlunda och de fick bara bli några kläder i farten ;). Menmen Jag ska dra till skolan nu, skriver så fort jag kommer hem från tandläkaren ;)
puss på er Simone <3


 Mina ögon.

Från Frida :) <3

Claudia och Simone , ni är två fina personer som kommer komma långt i erat liv , ni kommer ha många fina vänner , sen första gångerna jag såg er när ni gick i mellanstadiet har jag alltid vetat att de kommer ha en plats i mitt hjärta , jag kommer alltid finnas för er , jag träffar er aldrig , men jag vet att ni är stora tjejor nu :) och ni klarar er de vet jag för så starka som ni är så kommer ni ha ett bra liv , jag saknar er.

Älskar er mest , och nu i vår så slutar ni nian och ska börja på gymnasiet kanske? Jag kommer alltid stötta er vad som än händer , tro det eller ej , men jag har tänket mycket på er.

massa kramar på er. ÄLSKAR ER <3

jag kommer aldrig lämna er två inte en chans <3 jag e glad att jag känner dig, claudia, felicia, oscar, golpar o alla ni har / är / föralltid i mitt hjärta

Tack gumman !! Så himla gullitg, vi saknar dig med ! <3


Äntligen säger jag bara !

Äntligen har pappa fixat min dator så jag kan fixa med bilder igen !!! har ju varit något fel på den så det är därför jag inte lagt in några på senaste tiden "/
idag har jag vart i skolan en snabbis för att sen åka till kiropraktorn för min rygg ;) fick lite nålar och sånnt i ryggen men det gick bra, sedan åkte jag till träningen och fick ju inte träna så jag tittade på och tog lite coola bilder med min kamera :D. (se nedeanför) annars har jag inte gjort så himlans mycket idag faktiskt. Ganska tråkig men väldigt skön dag!. Imorgon ska jag till tandläkaren för att få tandställning på underkäken också :( men resultatet är ju de viktiga så om några år är mina tänder förhoppningsvis fina :D. jaja jag tänkte lägga in lite bilder från i fredags från både skolan (träslöjden) och från kvällen eftersom de inte blev så mycket skrivet den dagen ;) sen kommer även bilderna från idag !! :)

Träningsbilder :


(från i torsdags ;) ) Jag & angelica


idag :



    Claudia, dock lite suddig hade på fel inställning ;)


Marion och Claudia


Golpar, Jenny, Anna, Angelica och jag som blir lyft



Claudias fötter (?) tagen av vår tränare XD



Michaela håller minen uppe :)



Michaela kör skruv på tumbling



Golpar kör dubbelsträckt på tumbling



Claudia stämmer ifrån till en dubbelpik



Golpar, dubbelsträckt hel ut ! cooool volt !



Golpar kör hel in halv ut på trampett



Claudia kör dubbelpik på trampett



Angelica kör dubbel



Claudia kör hel in halv ut



Golpar kör dubbelsträckt halv

MJUKAN :



UPPSTÄLLNING :


Jenny, Claudia, Angelica, Michaela, Marion och Golpar (inte alla) så snygga efetr en helt slitsam träning ;)

HEMVÄGEN :


Angelica och Anna



Angelica och Jag




Angelica och jag (inte vacker men vi bjukar på den ;) )

FREDAGS:


Oscar och jag på träslöjden



Olivias "tavla" av trä, såå fin !! (Inte klar)



Oscars flodhäst (?)



Dom leker med en hammare ? XD

Och sen från filmkvällen med Olivia, Hanna och Andreas :


Jag och Olivia



Olivia och jag



Olivia



Hanna och typ halva jag ;)


Det var allt för nu :) , ska nog sova snart

God natt Simone <3


Fredrik och Gusten

Nu är det så att Fredrik och Gusten har kommit in i bloggvärlden, så vi får väl säga välkomna, haha :)



fredrikochgusten.blogg.se

Vill ha...

...skin tights ! Grovt coolt.


Måndag

Heeeej alla.

Kunde inte somna igår, somnade inte förrän tre fast jag gick och la mig redan kl 11. Det konstiga är att jag inte är speciellt trött, men lär väl bli det snart, haha. Aja ska möta Simone om en halvtimme så måste börja göra mig i ordning och äta lite nu...


Dagens jag

//Claudia

Ny design

Har ändrat designen, hoppas ni gillar en :)

/Claudia

Nytt


2 bh:ar från h&m 129kr

/Claudia

filmtipps !

Jag
såg filmen mirrors i fredags, den var väldigt spännande, läskig och äcklig! Handlar om en tjej som va psykist sjuk på ett sjukhus som blev instäng i ett spegelrum där hennes onda själ sögs in i speglarna på sjukhuset sedan så flyttades hon från sjukhuset för att hon var för galen! Och då får speglarna ett eget liv så varje människa som går in i huset och nuddar någon spegel får förbanelsen över sig och hela sin släkt, så flera personer dör och alla som förbanelsen vilar över får medelanden från spelarna att dom måste hitta Esseker. De kommer flera ledtrådar som sedan bildar slutet.
Filmen innehåller ganska mycket otäcka scener men den är väldigt spännande !!

Lite bilder :
















Puss Simone <3

Simone är redo för island

5 dagar kvar till island nu :D. Måste ladda som tusan !
Behöver inte lägga in bidler känner jag eftersom claudia la in på oss från förra island då vi vann vilket vi ska göra i år med ! ;) mohahaha
läääääängtar !
<3


Söndag

Helluu.

Kom hem från träinge för ett tag sen och nu är det bara fem dagar kvar innan vi åker till Island och tävlar. Är sjukt taggad. De kommande dagarna kommer alltså i stort sett bestå av sömn, nyttig mat och träning :) Nu ska jag hoppa i duchen och sedan kolla på topmodel.




Bilder från Island förra året

/Claudia

<3 (du vet vem du är)

Om du läser detta så vill jag bara att du ska veta att

Jag älskar dig fortfarande ! <3



/ Simone

datan pajja

förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen men min data har varit helt krånglig, den har inte velat samarbeta alls ! men nu äntligen :)
Tänkte bara infromera er om att i fredags hade jag, Hanna, Olivia och Anderas en mysig filmkväll med massvis äckliga skräckfilmer !!! bläh :P
jaja nu ska jag fixxa mig inför träning, vi åker ju snart till island och tävlar :D

puss hej Simone

Let´s dance

Mormor: Blodella är på teven!
Jag: Vem?
Mormor: Blodella...Bloggella eller vad hon nu heter.

haha


motsatsen mot morgonuggla, (kan man säga så ?)

God morgon, jag är skit trött, vill bara gå och somna om, men de kan jag ju inte göra eftersom man först måste till skolan i 7 timmar :(, jag är redan skoltrött, men måste ju jobba på nu eftersom det är sista terminen i 9:an ! "/ , jaja jag får försöka på ett eller annat sätt :). Jag har precis duschat och ska snart sätta på mig kläderna, måste nog börja fixa mig nu annars kommer jag inte hinna och då blir det inte roligt med utskällning andra dagen efter lovet ;)

puss Simone <3




Vinglande vrak

Asså herregud, jag åkte till träningen idag fick ju inteträna eftersom jag pajjade min rygg på träningen igår "/, så de blev tre timmars intensiv styrka XD har nog aldrig varit tröttare i min kropp, fick tre dekstrosol (stavas de så?) av Hanna för att jag skulle orka åka hem :P, snacka om att jag bara vill , lägga mig ner och inte resa på mig på typ tre år, hahah. Kan ju då passa på att säga att de va ju tur att inte Fredrik försökte brotta ner mig idag för då hade jag lugnt förlorat !!! men när brottningsmatchen väl kommit har jag dubbelt så mycket muskler :D. mohahahah
Och nu känner jag att jag redan börjar få träningsverk, oj då :P haha
jaja, ska nog sitta vid datorn en stund och sedan lägga mig framför tv:n :D
ha en bra kväll och hoppas ni är lite mer levande ön vad jag är just nu XD

Puss Simone <3



humöret uppe

tjenare, imorgon börjar skolan igen, vet inte hur jag ska klara gå upp klockan halv 7 men de problemet får jag lösa imorgon ;). nu sitter jag och äter en påse chips och snackar med min bäste vän fredrik :D Han är typ den skönaste människan jag känner XD kommer alltid med sina dumma komentarer som alla älsakr :D iaf jag ;) , han påstår att han kan brotta ner mig XD såå fel fraeddan ;) Jaja jag tänkte visa en bild på min nya kamera jag köpt, och en de medföljer mig och en ny mössa jag köpte också ;) mohaaa








Kameran är väldigt bra :) Det är en blanding mellan systemkamera och digital,
kostade 2700 på rean på SIBA :)


Lite bilder på mitt, Golpar och Nellies nougatkväll :) :


(också tagen med kameran)





... Och Golpar testade den nya kameran...


Jag och Angelia är på bättringsvägen med vår coola ballans också :)

Jaja lite mer smått och gott kommer senare ;)

Ha en bra kväll ! Simone

Slut på det roliga

Kom precis hem från träning, gick inte speciellt bra, är skit trött. Och imorn är det skola, åååhhh kommer aldrig orka upp :( Efter skolan ska jag till Mikael Elias på öppet hus, sedan är det träning så kommer inte hinna blogga något tror jag, men vi hörs...

/Claudia


Liv rädd

haha, de sitter en spindel snett ovanför mig, vågar inte röra  på mig! , Hatar spindlar dom är så sjuktsjukt äckliga!!!, Nellie är i duschen så hon kan inte heller hjälpa mig att ta bort den, vad ska jag göra !? Åhhhhhh dom är verkligen så himla snuskiga!
Iaf jag sitter i Nellies säng och håller på med datorn och myyyser med hennes hund medan hon duschar :) , kom på att de inte är så många inne eftersom dom flesta börjar skolan idag, menmen, då kan man alltid ägna sig åt att skriva lite på bloggen, vilket jag tycker är väldigt roligt :D Jaja nu har  jag inte så mycket att skriva, skriver nog lite senare :)

P.s Nu är spindeln precis ovanför mig :S D.s

puss Simone <3




Sista dagen på lovet

Säger bara blääääähh ! 



/Claudia

Passar på medan Nell hälsar på toaletten.

Just nu är jag hemma hos Nellie :D. Golpar var här ett tag förut också men hon åkte hem för inte så länge sen ;). idag har vi haft vår nougat kväll. Skulle egentligen träffat min käre vän Moa idag men jag va inte 100 procent säker på om jag kunde träffa henne och åka in till stan, så hon hittade på ngt annat ist. Iaf jag, Golpar och Nellie, har svullat choklad i stora mängder. Paradise ask, hemmagjord chokladglass, Ben and Jerry glass, druckit varmchoklad med vispgrädde, nougat stänger, hasselnötsmassa plus lite annat, snacka om att man mår illa XD. aja nu kom Nellie tillbaka från ett toalettbesök så vi ska titta klart på skräck filmen nu :)
God natt ! (bilder kommer)

<3 / SImone

Yes man

Idag har jag som sagt varit i stan. Köpte en svart vinterjacka och en grå sommar jacka (ja, jag längtar till sommaren). Sedan drog jag och Jenny på bio, Anna skulle egentligen ha följt med men hon dissa :(. Anyway. Vi såg på Yes Man som var jätterolig. Handla om en kille som skulle lära sig leva livet och var tvungen att säga ja till allting. Efter filmen åkte jag hem och nu sitter jag här nyduschad och ska snart gå och lägga mig, måste ju vända tillbaka dygnet så att jag inte är helt död när skolan börjar...




Godnatt!

/Claudia

God morgon Norge

Nu har jag precis vaknat och fixat mig iordning. Ska snart hem :D. Måste hinna med bussen nu :P vi hörs

puss Simone

God morgon Sverige

Heeej alla, snart ska jag in till stan med Jenny och shoppa. Jippi. Sen ska jag bara hem och ta det lungt.


Jeeeeeenny



/Claudia

ludde kan

låta som en morrande katt ;)

Till vår käre vän Ludde

Ludde är en som en kudde. Han är len och mjuk och har ganska stor ***. Han är ren för det mesta och ligger med det mesta. Han brukar ha olika färger på sina kläder och har ett par kallingar av läder. Han brukar skydda sig mot ni vet vad, annars blir hans mamma inte glad. Han har en fin rumpa och bjuder gärna på skumpa. Är det fest bjuder han med en snel hest. Han är också ganska förtjust i ligg, han betalar dom med cigg. Det var allt vi hade att säga om vår käre ludde, så gå till IKEA och köp er en likadan kudde.



Claudia och Simone

Hos Anna

Heeeej dudes.
Är hemma hos Anna och chillar, skulle egentligen på fest i Älvsjö, men det var lite långt att åka så ;) Det blev ingen träning idag heller för hallen var stängd :( Menmen, nu ska vi äta morötter med dipp, yummi ;)

Ha det bra !

/Claudia

Huh?

Simone sa nyss att hon har en blogg som hon måste vattna och mata... ehh ?

Angelica och Simone




Fin bild va? Skapad av Jenny :)

Klocka

Godmorgon folks !
Idag ska jag till stan och köpa en klocka. Skulle köpt en för ett tag sen men det fanns inte i min storlek, så nu försöker jag igen. Efter det är det träning som gäller. Ha en bra dag...



/Claudia

Näst intill död

heejsan allehoppa. Jag vaknade precis, denna dag har jag nog sett ut som ett vandrande lik! vaknade i morse av att mamma stod vid min säng, jag hade precis drömt en mardröm så blev skit rädd för henne och började skrika, mamma och pappa tyckte de va skit kul men jag hade jätte svårt att somna om! Tillslut somnade jag om och fick då typ sova en kvart innan väckarklockan ringde och de va dags att åka till träningen, va blev inte så mycket till träning eftersom jag som sagt nästan va död XD så de fick bli fyra timmars styrka, kunde knappt åka hem, höll på att falla ihop. När jag väl kom hem somnade jag framför TVn och sov ngra timmar så vaknade inte förens för ett tag sen, så åt mat och sånnt ;) men nu ska jag titta på film, vet inte vilken de blir än :P

ha en bra söndagskväll :) <3 / Simone


Längtar till sommaren

När vi var hemma  hos Ia idag kollade vi på en film från Italien 2007 och fy fan vad jag längtar till sommaren. Det är stört.


Italien 07


Simone och jag i Rålis 08


Jag och Simone i Köpenhamn 08


Jag och Simone i Malmö 08


Jag och Olivia 07


Jag och Joanna 07


Jag i London 08


Hannie och jag i Italien 08

/ Claudia

Hemma

Heej.
Kom hem för en timme sedan efter att ha varit ute och ätit med gruppen och sedan kollat på en inspelning från dagens träning hemma hos Ia. Nu är jag skittrött och har ont i hela kroppen så ska nog gå och lägga mig snart...

/Claudia

Ännu en till

heldgasträning :). Hela min kropp är helt slut så ska nog gå och vila, ska upp jätte tidigt imorgon för träninen börjar 12.00 hur ska jag orka XD !?
aja, god natt ! <3 / SIMONE

God natt!

God natt alla. Jag kan inte sova, men ska försöka igen :)
Claudia ligger på golvet och sover redan, och jag chattar lite med Niclas på msn :P
Juste filmen va jätte bra och jätte sorglig.
Sov gott!
puss Simone <3


Hittade..

.. En bild på mig och Claudia från i somras :)




// Simpa

Önskningar

Upp med fötterna från marken och önska er något, klockan är 00.00 :D

Puss Simone <3


Fredag

Heeej alla.
Idag har jag varit jätteduktig. Var och gymmade med mamma i två timmar :) Kommer ha världens träningsverk imorn, menmen. Sedan solade jag i värsta klastrofobiska solariet.
 
Blev ingen utgång idag, måste vila upp mig inför skolan som börjar om en vecka, (usch ångest) så jag åkte till Simone istället för att ha hemakväll. Vi har haft spa, målat naglarna och lite sånt. Snart ska vi kolla på PS. I love you som sägs vara jättebra. Men först måste jag färga klart Simones ögonfransar, men vi hörs...

Ciiiao <3

//Claudia


FRÅGESTUND

Nu kan ni ställa en massvis med frågor till mig och Claudia som vi sedan visar upp på bloggen.

Adda:     [email protected], så kan ni mejla eller skriva till oss när vi är inne.

puss på er Simone <3

Väntan på Claudia

Som sagt skrev Claudia lite om nyår, de hände inte så mycket förutom att vi hade de väldigt mysigt och trevligt. :)
Nu sitter jag vid min data och väntar på Claudia, hon ska komma hit och vi ska ha hemma spa :P , de kan behövas ibland :), Sedan ska vi nog dra på bio eller hyra film :P. Vi ska hur som helst ha de mysigt och ladda upp för i helgen då vi ska ha, helgläger med gympa laget ;). Aja nu ska jag äta vidare på mina chips och ni vår ha de så bra !

puss Simone <3



Jag 08

Sammanfattning och bilder.

Heej alla. Eftersom jag inte har skrivit på ett tag tänkte jag gör en liten sammanfattning. I söndags var jag i Väsby Centrum med mamma och shoppade lite. Köpte två söta koftor på MQ. Sedan åkte jag till Jenny och vi drog till hennes kompis och badade jacuzzi och lite sånt. Sedan åkte vi hem till Jenny igen och sov. Dagen efter träffade jag Lillis för första gången på länge eftersom hon flyttat till Frankrike. Simonr hade ju som sagt ordnat en överaskningsfest till henne. På tisdagen hände inte så mycket, solade solarium och flängde runt hit och dit för att ordna till nyår. Sedan var det långträning. Och igår var det ju nyår. Vi var hos Simone och hade en mysig middag. Orkar inte skriva så mycket men här är iaf lite bilder :)


Alla

Simone och jag

Oscar, Golpar och jag


Simone

Nellie, Golpar och Oscar

Det var allt för nu, byyye <3

Gott nytt år föresten !!

//Claudia

Tisdagen

Heeeeeeldgas träning :D . Första träningen på två veckor för mig, gissa om jag fick träningsverk XD. Ajaj , jag gjorde inte mycket annat än att träna den dagen :)

Lite bilder från träningen :


Överslagsträckt volt med 180 skruv



Överslagsträckt volt 180


Jag och Hanna L :D <3

Puss SImone<3

Måndagen

I måndags vaknade vi av att Lill-Hanna väckte mig och Elin för att hon skulle komma. Så jagh och Elin flög upp ur sängen och åt frukost, sedan kom Hanna runt halv 11 :). så jag och Elin sminkade oss och sedan tittade vi på barnhemmet igen (tredje gången för mig) , haha. Sen klippte vi varandras hår och sedan drog vi in till stan. Ingen köpte något men hade grymt roligt med butikernas fulaste kläder XD. Sedan mötte vi upp Nellie och Hanna L och gick och åt på kebabkungen :D mumms, sedan var det dags för oss att möta upp resten av gänget vilket ar, Claudia, Golpar, Olivia, Anna F och Anna H :D vi va nere i min lokal och tittade på två skräckfilmer :P. Riktikt läskiga, ( Diaturbia och house of voice) sedan gjorde vi inte så mycket mer förutom att dom sov hos mig och¨åkte hem tidigt dagen efter.

Lite bilder från stan :


Lill-Hanna, Elin och Jag



Lill-Hanna, Elin och jag




Jag, Elin och Hanna



Elin och jag



Elin, jag, Hanna



Jag Elin och Hanna


Puss SImone <3

RSS 2.0