GratisMakeUp

Juste, glömde lägga upp den här länken: http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=142273
Klicka på länken och bli medlem där. Sedan kan du samla poäng på lite olika sätt och kommer du upp i ett visst antal pöäng får du ett presentkort på 150 eller 250kr på kicks. Detta är helt gratis :)

//Claudia

Trist väder,

Heej dudes!
Härligt väder va? Får nog ta och plocka fram vintrejackan snart :/ Aja, bor man i Sverige så gör man.
Idag har det inte hänt så mycket, ville ju inte vara ute mer än nödvändigt så var hemma hela förmiddan och åkte inte och tränade förrän vid 5 tiden.

Planerna för imorgon är gymma med mamma (skulle egentligen ha shoppat men eftersom det är storm är det inte så himla roligt), besök hos frisören och halloween-fest. Ska försöka ta många bilder :)

Ha det bra, //Claudia

Halloween-outfit?

Är så sjuuk trött så det finns inte. Gick och la mig vid halv fem igår och när jag väl hade somnat kom huligan-niclas och väckte mig. Kuuul. Aja, vi hade iallafall rätt kul igår bortsett från det och att jag och Simone sattes i en liten obekväm situation, haha (a). 

Just nu sitter jag och chattar med Golpar på msn. Vi ska nämligen på fest på fredag, man måste vara utklädd och vi har ingen aning om vad vi ska ha på oss. Seriöst hur ofta klär man ut sig liksom? Vi funderade på om vi ska gå dit som "civilklädda pumpor"... mhm (dvs att vi inte klär ut oss, för alla som är lite tröga). Vilket i-lands problem eller hur?


vi kanske ska klä ut oss till stureplan bratz?

Nu ska jag fan borsta tänderna, gå och lägga mig, ta igen mig lite och ganske bli lite friskare också :)

Godnatt // Claudia <3

Kod röd

Heeej, Simone och Claudia här.
Just nu sitter vi i min (Claudias) lägenhet och lyssnar på musik och väntar på att folket ska droppa in. Vi ska väl fixa till oss lite innan de kommer. Det blev ändå ganska lyckat med hur kvällen ska bli. Anna, Golpar, Simon, Niclas och vi ska vara i min lägenhet hela natten. Ha en myskväll hade vi tänkt. Nu kom precis anna, ska nog gå och hälsa, hörs senare


kärlek från oss ! <3

äntligen

Äntligen har jag något som jag kan roa mig med tills det blir kväll :D , Anna undrade just ifall jag ville med in till stan, självklart vill jag det! Tyvärr kan jag inte köpa något eftersom jag glömt mitt bankomat kort hos claudia "/ , men jag kan ju alltid spana in något som jag sedan tänker köpa! , Och jag kan ju alltid titta på dom fina ck klockorna, ska köpa en men vet inte vilken , haha ( låter som att jag härmar claudia, men de gör jag inte, vi hat bestämt sen lång tid tillbaka att vi ska köpa en varsin ;) )
Aja nu måste Simone hoppa in i en dusch för att hinna med Anna, men vi höres.

Puss på er ! <3


Smått panik

Hej det är simone igen. Kvällen idag verkar inte bli så lyckad eftersom vi inte hittar någonstans att vara. Först skulle vi varit hos Anna men vi kunde inte sova där så då tänkte vi att vi kunde vara i Claudias lägenhet men inte gick det där heller, och nu är mitt hem det ända alternativet kvar och är rädd för att inte de heller kommer funka pluss att Niclas har blivit sjuk och kanske inte kan vara med och då lär inte simon heller vilja komma "/ , hmm undra hur kvällen kommer lösa sig. Ni får information senare.
Jag har grymt tråkigt sitter hemma och inte har något alls för mig. Kanske kommer lite mycket uppdateringar ;)

puss och kram på er ! <3

Ändrade planer

Som ni såg i näst sista inlägget ska jag vara med Simone och några ikväll istället. Dels för att Simone och Golpar tvingade mig och dels för att Cissi inte kunde. Kanske ska vara med henne imorn kväll istället.

Kärlek Claudia.

Juste här är en länk till min och Simones trupps blogg...
http://www.metrobloggen.se/toptjej

Kameran är inte så bra.

Hejsan alla Simone här igen. Tänkte lägga upp lite bilder på saker som jag handlade uner min shoppingrunda i fredags.



Skopunkten





Vera Moda





H&M

Det var allt.

puss på er <3

:D

Hej igen, Simone som skriver. Måste bara börja med att säga att jag har namnsdag idag :D

Denna helg blir lite rörig med uppdateringarna. Det är för bilderna kommer senare än inläggen men nu har jag lite bilder från i söndags då jag och elin spenderade vår dag och kväll med några riktigt roliga grabbar, Simon och Niclas.


 
Jag och Niclas




Niclas och Simon




Jag och Elin


Det var några bilder.
Igår sov elin hemma hos mig och vi hade grymt roligt. Vi bakade en "tårta" gjord av pannkakor, rosa grädde och vaniljsocker. Blev riktigt god faktiskt. Sedan masserade vi varandra lite och tittade på TV.
 Lite bilder:



Elin och jag, igår.




Elin och jag.




Våran tårta





Det var dom bilderna.
Just nu gör jag inte mycket förutom att sitta och dega framför datan, väntar på att de ska bli kväll. Ska nämligen hitta på något roligt med Claudia, Golpar, Anna, Olivia, Simon och Nicas. Får väl se vad det blir.

Puss på er <3



Sjuk

Självklart har jag gått och blivit sjuk nu när det är höstlov :/ Beror förmodligen på att jag badade i en iskall basäng och sprang runt i bikini utomhus i lördags. Aja, det är bara att bita ihop, för man måste ju ta vara på höstlovet. Planerna för dagen är nog bara ta det lungt, sen på kvällen drar jag nog ut med Cissi... saknar henne som fan, har inte träffats sen innan sommaren! Aja, nu ska jag äta lite frukost och stoppa i mig saker mot förkylningen, så ha det bra :)

Kärlek Claudia !

Beslutsångest

Heej alla glada,
kom hem från träningen för en stund sedan och har nu ätit och duschat. Var ju i stan tidigare idag och kollade bland annat på klockor. Hittade dessa två från CK, men kan inte bestämma mig för vilken jag vill ha...
 


Aja, får se vilken det blir, någon ska jag ha iallfall ;) Nu ska jag jobba lite och måla naglarna, så vi hörs.

Kramar Claudia !

Bilder från lördagen!

Godmorgon folks och förlåt för seg uppdatering :/

I lördags hade vi ju tjejmiddag hemma hos Simone med Jenny, Nellie, Anna och Hanna. Vi hade jättetrevligt. Igår däremot hände det inte så mycket, var bara hemma och vilade och jobbade lite :) Planerna för idag är en tur till stan med Golpar, sen träning. Här är iallafall bilderna från lördagen...


Hanna gör pizzan (glömde skriva att pizzadegen var rosa x))

Nellie och jag


Jenny och Anna


Simone och Hanna gör pizzadeg

Det var allt för nu, ha en trevlig måndag // Claudia

Hos elin

Hejsan alla. Förlåt om vi inte uppdaterat nu men internet har inte fungerat. Just nu är jag hemma hos Elin med Moa. Vi har inte gjort så himlans mycket förutom en mysig kväll igår om man nu kan kalla det, när man vaknar upp med en stor kuk i ansiktet och på ryggen !? hmmm. ( målad alltså ). Vi hade även ett stort godiskrig, gjorde ont som fan att bli träffad av dom mjuka godisarna XD. Vi somnade ungefär halv 5. Mysigt ;)
Aja det ar inte kommit så myckt informatin om i förrgår kväll då jag och Claudia plss ett gäng brudar hade haloween kväll hos mig. Vi bakade pizza , röd pizza. Och en massa tända ljus och hög musik. Det var riktigt mysigt. Sedan var de då dags för en skräckfilm som jag och Nellie gått och hyrt. Ingen tyckte då att den va så bra kan inte säga så mycket om den, sov under hela filmen. Den hette iaf Blackout. Handlar om någon Pappa som mördar och våldtar inte så hila mysigt.
Nu ska jag och Elin ha lite mysigt men först måste vi lämna Moa på busshållplatsen. Vi hörs.
Ps. Det kommer bilder från "haloween" kvällen.

puss på er <3 / simone

Hos Simone

Heej alla glada,
är hos Simone och vi håller på att laga lunch. Ska snart dra till vår tränare och umgås lite med gruppen :)
Igår var vi som sagt hos en kompis och sjöng lite singstar, badade i hennes jacuzzi (stavas det så?) och umgicks. Blev tyvärr inga bilder från igår, men men. De var iallfall vi, Golpar, Elin, Jenny, Olivia, Niclas, Fredrik och Simon som var där :) Aja, men vi hörs senare idag...

Kärlek Claudia !


Juste...

...glömde lägga in en bild på mina uggs som jag köpte i onsdags. Måste bara säga att de är gryymt sköna!

she store

Ha en bra kväll föresten ! / Claudia

Äntligen fredag !

Heej kom precis hem från en tur på stan med Simone. Fick med mig lite fina grejjer hem :) Nu ska jag äta och städa lite, sedan ska jag dra iväg på träning. Planerna för ikväll är samma som Simone. Blir ett kort inlägg nu men här är iallfall lite bilder från dagens shopping...

h&m


   vero moda


gina tricot

Det var allt för nu, puss hej ! /Claudia

Dagens skoldag

Hej igen. Simone som skriver ännu en gång idag. Provet i skolan gick faktiskt helt okej tror jag, skrev fyra uppsatser. Får väl se efter höstlovet. Vi gjorde inte så mycket mer i skolan idag förutom att gå till skolans kyrka för att fira FN dagen. Många fina uppträdanden och framförallt Nirobs!  Skolan älskar honom. Ni kanske kommer få se en video på det senare. Nu ska jag äta och packa ihop saker. Ska iväg på träning och sedan hem till Jenny med en massa roligt folk. Kommer bilder från vår lilla kväll imorgon.
puss hej <3


God morgon.

Hej alla. Simone som skriver så tidigt på morgonen. Ska snart iväg till skolan, och ha det sista provet innan lovet. JOBBIGT! , provet är på samhällskunskap, geografi och svenska, alltså ett stort prov.  Oj ser att klockan tickat iväg måste skynda mig nu. Kommer mer efter om vår skoldag.

Hoppas ni sovit gott, och puss på er <3

Välkommen till vår blogg !

Hej och välkomna till vår nya blogg.
Här kan ni bland annat läsa om oss, våra liv, vad vi har för oss på dagarna, shopping och andra roliga saker. Hoppas ni uppskattar den!

Här kommer lite information om oss så att ni har en aning om vilka vi är...

Simone:

Jag heter Simone och är född 1993. Tränar gymnastik fyra gånger i veckan. Har tränat det sen jag var tre år gammal. Mina andra intressen är att shoppa, umgås med kompisar, inreda rum och designa saker. Det har alltid varit ett stort intresse för mig. 
Som person så är jag oftast glad, gillar att vara social med andra människor, jag är en väldig tävlingsmänniska men blir ändå inte så arg om jag förlorar i något.

Claudia:
Jag heter Claudia och går i nian. Är en ganska amitiös tjej med ganska bra betyg. Jag gillar sport och har precis som Simone gått på gymnastik väldigt länge och vi tränar tillsammans i samma förening. Andra intressen jag har är shopping, mysiga hemmakvällar, festa och bara umgås med familj och vänner. Som person är jag glad, positiv och ganska konstig. Annars finns det inte så mycket mer att säga om mig...



Pussar och kramar Claudia och Simone !

RSS 2.0