SEX SEX SEX!

Vi har sex och samveckan nu i skolan vilket innebär att allt vi gör handlar om SEX och KÄRLEK, vi har till och med inrett vårt klassrum, med könsorgan i papper, lite affischer, madrasser med filtar och en stor tyg grej över vilket vi då kallar hånhel hörnan ;) sedan har vi gjort en dubbelsäng med sänghimmel över, och så har vi satt rött papper på lamporna så hela klassrummet lyser rött när man tänder, sen har vi hjärtan och lite sånnt överallt, de är skit mysigt!!! :) sedan har vi tittat på linaskvällsbok, haft sexsnack med vår lärare och varandra, och nu ska vi spela in en film som ska handla om sex och lite sånnt, den kommer bli asrolig! vi ska börja filma imorgon :) så hela veckan är asnice, vi har sovmorgon varje dag och slutar 20 över tre :P. plus att vi inte behöver göra typ något under hela veckan! nicenicenice! Och sedan är det looooooooooooov! :D

Puss Simone


Sommar?

Vädret har verkligen varit strålande idag! solade i typ tre min, bättre än inget ;) nu ska jag öva lite gitarr :)

Puss Simone


Josefine, jag och elin

bläh!

Dagen är underbar, jag ich claudia satt till och med ute med tshisrt idag :) men tyvärr hade jag sönder min kamera bröt hela objektivet på den och jag har ingen försäkring och sen har jag tydligen tappat bort 200 kr :( åhhh, så himla jobbigt !! Hoppas er dag varit bättre !? Puss Simone

Dags att dra

Nu ska jag ich Nellie precis sticka från mig, vi ska hem till Claudia med lite folk, de kommer bli jag Nellie, claudia, golpar, olivia, fredrik, tobbe, jv, victor och oscar :)
Hoppas ni får en rolig fredag för det kommer vi iaf få ;)

Puss Simone



( Nellie och jag )

-

  

God morgon alla

God morgon, trött som tusan är jag! Idag ska vi iaf till ungdomsmottagningen med klassen, våran sex och samlevnads vecka börjar redan lite smått idag.

Ha en bra dag!


Puss Simone


-

viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill sova !

Kämpa eller ge upp?

Just nu känner jag mig som ett stort frågetecken och jag har ingen aning om hur jag känner, mår eller nånting. Jag har ingen aning om jag har lusten och orken till att kämpa upp mig igen, jag har det aldrig när någon blir sur och arg på mig. Då tappar jag allt och lusten försvinner direkt. Frågan är hur jag ska göra, ger jag upp är halva mitt liv borta kämpar jag kanske jag kan lyckas, men inte säkert plus att jag måste ha orken då också vilket jag inte tror att jag har. får väl se hur det blir, men tanken på hur många vänner jag förlorar och hur mycket av mitt liv som går till spillo gör mig väldigt tveksam, jag har bara varit inför ett sånt här val en gång tidigare fast detta beslut är då ännu värre än vad det var första gången. Jag fattar inte varför du ställer så himla många krav på mig!?Jag har fullt upp med att hinna med mitt liv utanför och ändå krävs det sjukt mycket av mig dom stunderna också!
Det är press och krav på en hela tiden, jag orkar inte med det! Undra hur många gånger i veckan jag bryter ihop bara för allt man måste leva upp till! Det är helt sjukt!.
Förlåt om ni läsare inte bryr er eller något, men jag måste skriva av mig.
Och tack till mamma som ALLTID funnits för mig, tröstat, kämpat, diskuterat, brytt sig! Du betyder mer än något! Och sen såklart alla vänner som bryr sig och Fredrik som alltid vill trösta mig och göra mig på bra humör!
Ni betyder !

Puss Simone


(En bild Fredrik ritat) Bilden passar riktigt bra till hur jag känner mig just nu!

Simone är en räka

Hej alla glada!

Slutade skolan tidigare idag eftersom vi hade nationella så åkte hem och chillade lite. För en stund sedan kom Simone som hade varit och solat solarium med Golpar för att bli brunare än mig... Men "tyvärr"hade hon solat lite för länge så hon blev lite (läs: extremt mycket) bränd. Haha, aja nu ska vi dra till apoteket och köpa lite kräm mot solbränna. Så ha det bra.


Simone

//Claudia

Gud !

Gud kolla vad jag hittade, en bild på mig och Rebecca från när vi va små. Så himla söta :) Hon kommer alltid vara en av mina bästa vänner! och undra hur många kompis hjärtan vi delar :P de roliga är att våra pappor är bästa kompisar och har varit hela livet och rebeccas pappas syster är min mammas bästa kompis och de har dom vart sedan dom va små så de va på så sätt mina föräldrar träffades ;) Alltså är de meningen att jag och Rebecca ska hålla ihop livet ut och som sagt samma sak med min storebror och Rebeccas stora syster Kim dom har också varit bästa kompisar hela livet :)


Kärlek !

Puss Simone

Puss Simone

Turkiet

Mamma har precis bokat en resa till Turkiet under påsklovet! Whoohoo!

//Claudia


Söta Claudia

Claudia ringde precis och fråga hur det var med mig, det var lite gulligt tyckte jag ! :) Och jag träffar ju henne imorgon så yyyyiipie ! :P



/ Simone

Snart dags för pumpsen ?


Snart dags att ta fram sina pumps igen ? våren är ju påväg :)

Puss Simone

VILL HA SOMMAR!

Det är galet hur mycket jag längtar till sommar! Hoppas den kommer snart! Solen är iaf framme lite då och då :)
Här är lite bilder från förra sommaren som nog var min bästa på länge!


Jag på gotland


Jag och Claudia på gotland


Claudia på gotland


Claudia och jag i skåne


Claudia och jag vid öresundsbron man ser danmark där borta


Claudia och jag i gränna


Jag i italien (två år sedan 07)


Jag på gotland


Italien


Jag och Elin


Claudia och jag i danmark


Jag i gränna


Jag och claudia i skåne


Jag i skåne


Jag och Golpar


Jag, claudia och olivia på gotland


Jag på en klippa på gotland


Alfons på gotland


Claudia på gotland


Olivia, claudia och jag på gotland


Jag och claudia på gotland


Uppvisning på gröna lund


Jag och Elin i italien 08


Jag och Elin på flygplanet, italien 08


Sandslott, italien 08


Jag och Anna italien 08


Claudia och jag, italien 08


Golpar italien 08


Jag och Golpar italien 08 ( hanna och claudai i bakrunden)


Elin, hanna och jag på hannas land


Jag och hanna på hannas land ( på båten)


Jag på hannas båt


jag, anna, elin och golpar, italien 08


Jag och hanna på hannas båt

Någon mer som längtar ?

Puss Simone


Frukt smothie

Gjorde mig precis en frukt smothie med banan, apelsin, hallon och blåbär. Den blev riktigt god :)







Mixtra ihop frukten





Klar



GOD :)

// Simone

Våffeldagen



// Simone

Hemma

Är hemma idag med, tyvärr. Mår lite bättre men har fortfarande jätte huvudvärk :(. Har precis ätit lite frukost och tänke nog lägga mig och vila ett tag. Hörs om ett tag :)

Puss Simone


Hittade sötaste bilden på Golpar från Gotland 08 :)

sjuk,tråk,sjuk.tråk

Åhh jag som verkligen inte vill vara sjuk! Jag har legat och sovit, tittat på film, ätit frukt och choklad hela dagen. Har inte orkat något annat tyvärr :( Mamma va iaf jätte gullig hon jobbade hemmifrån idag eftersom hon också kände sig lite sjuk så hon gick till affären och köpte tre choklad, annans, appelsiner, frusna hallon, bananer, två ramlösa och coola, en film plus lite annat :) precis vad jag kände att jag behövde! Tack mamma:)

Hur har eran dag varit? lite mer händelserik?



Puss Simone

inte mycket att säga

Jag mår inte så bra, feber, ont i huvudet och har inte ork till något alls, har i stort sätt sovit på soffan hela dan och nu väntar mig en stor pizza till middag! hela min familj är nämligen sjuka :S.

Juste min brorsa och hans flickvän åkte till Thailiand i måndags dom ska vara där i två månader snacka om lyxigt! Jag vill också dit :( men de värsta av allt är hur grymt mycket jag kommer sakna honom och sanna! :O har aldrig varit utan min bror så länge och vi är ju så himla nära varandra, har aldrig någonsin bråkat med honom! Iaf dom har en reseblogg som heter www.niklasochsanna.blogg.se , spana gärna in den :)
Hörs om ett tag

Puss Simone


Igår när vi jobbade ;)

Hos Elin

Sitter hemma hos Elin med jossan och snackar, kollar på gamla bilder och lite sånnt :) Galet roligt :)
Måste dra nu

puss Simone

Bilder på  mig och elin för länge sen:  XD











Söta Jossan och Elin ! :)


Död fisk + Hötorget + Golpar = Sant

Heej alla barn :)

Kom precis hem till Simone. Hade riktigt trevligt (och ja, femton åringar kan ha trevligt), men nu är jag proppmätt och har ont i fötterna efter mina pumps, så nu ska vi bara chilla lite, ta det lungt och kolla på Sex And the City. Ska upp tidigt imorn så det blir inte så mycket roligare än såhär :)



//Claudia

Bilden talar



// SImone och claudia

Kvällen

Denna kväll blev helt knas! Började med att dagens första planer var att gå på bio med simon och niclas och sen dra hem till mig och chilla, sedan sket vi i bion och niclas och simon skulle komma hit och chilla bara sen att vi kanske skulle dra till några kompisar efter det. Men inte blev det så heller, saker och ting kom ivägen som gjorde att niclas och simon inte kunde komma hit så då tänkte vi att vi drar till dom andra i barkaby, och golpar och claudia va inne i stan och åt väldigt länge ;) så kvällen sluta med en mysig hemma kväll med bara jag och claudia och en stor godispåse, varm choklad med grädde och en film :)

Puss på er alla !



// Simone

Ge inte upp!

Ge inte upp! Va stark och fortsätt kämpa, jag lovar att det kommer lösa sig!



Puss Simone


Fredag?

Skriver inte så mycket om planerna erftersom det inte finns så många och claudia har ju redan skrivit det mesta. Slänger in en bild ist :)


Det fick bli en bild från skolan på mig, hugo och oscar, snällaste killkompisarna :)

Puss Simone

Lever för helgen

Heej alla glada.

Nej, jag har inte dött har bara inte orkat blogga, men nu har jag lite tid över så kan lika gärna slänga in ett inlägg. Idag har det inte hänt så mycket, var ganska chillig skoldag och vi fick tillbaka svenska nationella som hade gått ganska bra. Efter skolan drog jag hem och fixade lite i lägenheten och nu ska jag snart åka till hötorget och äta död fisk (läs:sushi) med Golpar, sedan ska vi antingen gå på bio med Simone, Simon och Niclas eller så drar vi någonstans, får se. Men nu ska jag fixa mig lite, så ha en trevlig fredags  :)


"Hej, jag är tre huvuden längre än alla andra" XD

//Claudia

Kort skoldag

Idag har jag bara varit på en lektion, vi hade matteprov så gick till skolan och gjorde det. Jag va även hos tandläkaren idag, usch! Aja sen åkte jag hem och käkade och plugga lite inför provet, drack även en varm choklad med vispgrädde :) mumms! , de har blivit min nya drog, haha. Ska snart iväg och träna

Puss Simone


Bara för att Hanna vill ;)

Käre Hanna klagar på vår uppdatering på senaste tiden så nu får hon lite mera smaskigt ! ;) inte för att jag har något att säga förutom att jag precis kom hem från Fredrik :) vi tittade på en film och myste lite :) Aja nu ska jag iaf möta Hanna för att sedan dra på träning :) vi höres !


bilden är tagen i det sköna vädret, ser lite skum ut men ändå ;)

Puss Simone

vår ?

första frukosten jag och claudia åt på min balkong för i år.








vårkänslor!

Puss simone och claudia

Fredagen den 13:de

Idag var det nationellaprov, bläh ! Sedan efter skolan åkte caudia med mig en stund hem till mig och sedan var det dags att åka till söta Fredrik ! :) Vi tittade på unborn och hade så himla mysigt, ser fram emot nästa gång vi ska ses ! (A)
Nu är jag hemma hos Ellen, vi har vart ute en liten stund med några polare, inte hänt så mycket så tillslut drog vi tillbaka till Ellen och nu sitter vi här och har det mysigt :)
Min fredag den 13de har faktiskt varit väldigt lyckad, förutom skolan !! XD

Puss på er / SImone

(tyvärr får ni inga bilder eftersom det är Ellens data)

Fredrik 16 idag :)

GRATTIS Fredrik !  :) <33333

/ Puss Simone

-

tummen ner :
träningen idag
nationella imorgon
provet idag

tummen upp :
Claudia
film med Fredrik imorgon
helg
träffa barndomsvännen Ellen

Puss Simone




krigkrigkrig

tänkte bara säga att jag inte kommer hinna blogga nått mer idag eftersom jag måste vrål plugga till provet imorgon om andra världskriget :( jaja ha en bra osndagkväll !

Puss Simone



Till min bästevän!

Jag vet att detta är en blogg och att man kanske inte ska skriva sånt som jag tänker skriva, men de är som sagt vår blogg så jag skriver i stortsätt vad jag vill.

och tänkte skriva en liten text till min bästevän Claudia! Hon gör mina dagar i skolan roliga, hon ställer alltid upp för mig, är alltid på min sida om något skulle hända, tröstar mig alltid om något är på tok, finns alltid där för mig, det värmer verkligen något enormt. Vår vänskap betyder så himla mycket för mig, och jag kan verkligen lita på Claudia till tusen , vilket innebär att jag berättar verkligen allt för henne oavsett fast det finns vissa saker hon inte bryr sig om eller vill veta XD , hon får lida med allt jag säger iaf :P. Claudia är den person jag känner bäst av alla på detta jordklot, och vissa tror till och med ibland att vi har samma hjärna XD. Men iaf, jag förstår inte hur hon kan vara så jävla hjälpsam och omtänksam, hon finns verkligen alltid där och ställer upp på allt. jag vill i alla fall säga tack för allt ! och att jag aldrig skulle kunna leva ett liv utan dig!, du betyder verkligen mycket för mig, det vet du om!


Jag älskar dig ! <3

/ Simone



Jag och claudia


SÖTASTE CLAUDIA ! <3

Tisdag

Heej

Skolan idag var ganska chill, hände inte så mycket :) Och efter skolan åkte jag och Simone hem till mig och sedan kom JV och Fredrik och vi kollade på en skräckis, kom inte ihåg vad den hette. Nu sitter jag iaf och pluggar SO, så jälva tråkigt. Men iaf, kolla vad man kan hitta på sin dator:


Haha söta Simone har tråkigt antar jag :P

//Claudia

En del av min och fredriks konversation

simone; säger:

och du jag fick inget samtal från dig igår så antar att du klarade dig från att bli våldtagen


Fredde - säger:

nä tyvärr


simone; säger:

hur ska jag tolka de där tyvärr ?


Fredde - säger:

jag vart våldtagen :/

du måste ju komma ihåg?


simone; säger:

aha "/, jaa juste

nu kommer de svakt ngn bild av den där elvispen i röven


Fredde - säger:

ni våldtog mig


simone; säger:

inte meningen fredrik "/

men de var ju det jag mena med att ni (du) gjorde vår kväll lyckad liksom !


Fredde - säger:

jag vet, men ändå, du kunde ju bara frågat :/


simone; säger:

aa det är sant, men jag va rädd att du skulle säga nej "/


Fredde - säger:

jag sa ju det igår att jag inte skulle säga nej, men ändå så var du ju tvungen :/


simone; säger:

va sa du , jag hörde aldrig det, men vadå så du ville bli våldtagen alltså ?


Fredde - säger:

nej det var ju det jag inte ville bli dummer, fast, jag sa ju trots allt inte ifrån, men vafan


simone; säger:

jaha, nej de va det jag tyckte va så konstigt, kul att våldta ngn när den inte gör motstånd liksom


Fredde - säger:

det verkade som om du tyckte det va det


simone; säger:

okej jag erkänner väll då

Fredde - säger:
jag fick dig!

lille fredrik som aldrig kan bli ful på bild ;)


 
Puss Simone

Ciao

Inte mycket att säga just nu, förutom att jag typ är död X)
Sitter och snackar med super snälla fredrik på msn just nu :) annars händer det inte så mycket, skriver om ett litet tag igen ;)

Puss Simone




Godmorgon

Gårdagen spenderades till en början i Skälby (?) där det var Rock Band som gällde. Var väl sådär lagom roligt, så vi drog hem redan vid 11. Satte oss och tröst åt Ben and Jerry´s, Choklad och Goulashsoppa och lite senare kom Jenny hit och vi tröst åt lite till. Efter det bestämde vi oss för att dra till Tobbe för att sitta och chilla. Det var trevligt och vår kväll slutade ganska bra trots allt. Kom hem ganska sent, är jättetrött men nu måste vi åka och träna våra småtjejer, så ha det bra !



//Claudia

nu ska vi gå





Have a good evening


Ser ni likheterna?


Vi


Mupparna?

//Claudia och Simone

Mamma är bäst!

Mamma kom precis hem med Ben och Jerrys cookie douge glass :) min favorit av deras !,  såå god ! :D



Puss Simone

En gratis resa till London någon?

Idag var jag som sagt och delade ut lappar i Skärholmen med Golpar, Mikaela och Jenny ;) Var helt okej faktiskt, lite (läs:mycket) segt att gå upp i morse bara. Men kom iaf hem vid ett och har suttit och pluggat sedan dess. Vid 6 kommer Simone hit och vi ska då dra till Skälby, eller vad det nu heter.

Juste, idag fann jag mitt livs kärlek !! Åhh, älskar. Visar bild senare men nu ska jag fortsätta skriva om "viktiga händelser" under andra världskriget. Kul? Njaa...

//Claudia


angående vår låt

Hejhopp folket, låten kommer tyvärr inte spelas in idag eftersom de är plugg idag som gäller "/ , vi hoppas på att de ska funka imorgon, lite ont om tid bara eftersom det tar några timmar att få den klar "/ men ni får hålla ut ;) och vi körde ju den för vår musiklärare igår, han sa att de var en grymt bra kärleksbalad ! och att vi måste spela in den ! går inte göra så mycket bättre ! den va helt felfri :) så med dom orden fick vi de högsta betyg, ett MVG :)

Puss Simone


-



Puss SImone

Saknar!


Claudia och jag 08 vid östersundsbron, på väg till danmark

Puss Simone

Mysig familjemiddag

Gosh vad länge sen de va bara vi familjen som åt middag! Framförallt en fredagsmiddag, typ ett år sedan?  jag har iaf saknat det lite men antingen är jag alltid iväg på helgerna eller så är min brorsa hos sin flickvän eller hon här. Det det var verkligen jätte mysigt att bara vara vi fyra !  och så typiskt min familj skämt kommer alltid upp så alla sitter och gråter av skratt XD, som gamla goda tiden :)

Lite bilder från maten :


Förrätten


Förrätten


Varmrätten, kanske inte ser så gott ut men de var det kan jag tala om ;)


Efterrätten, trippelchokladglass med choklad bitar :P


Och choklad banan glass :) grymt god !

Puss Simone

mitt hem

Tänkte visa lite bilder på hur jag bor :)


Vad man ser från hallen







En del av vardagsrummet, lite stökigt ^^


Också en del av vardagsrummet


En liten del av vårt oklara kök


haha fråga mig inte varör vi har en papegojja i taket XD, min faster hängde upp den där för gasnka länge sen, ingen har nog orkat ta ner den XD haha


sängen i mitt rum


Handfatet på lilla toan



Lite bilder, ni får tyvärr inte se alla rum :P hade inga foton från dom, menmen kanske en annan gång ;D

Puss Simone



Andra världskriget

Sitter med näsan i mina historieböcker, går väl sådär, hittar hela tiden andra saker som jag "måste" göra XD Haha, börjar likna Simone. Anyway, ska nog inte vara uppe så länge idag, ska upp redan kl halv 8 imorn för jag ska till Skärholmen för att tjäna ihop lite pengar till vår gympagrupp genom att dela ut lappar till folk. Låter ju roligt, haha XD Menmen, nu ska jag fortsätta plugga och msna med Golpar och bli inte förvånade om vi äger på NP i engelska, haha (a)


//Claudia

Nu en skön dusch!



Puss Simone

Plugg med Nellie

Andra världskriget, trist! Men vad ska man göra, vi sitter iaf med en varsin kaffe och gör alla kravkriterier, har även lärt Nellie Tears in Heaven på gitarr ;) Jag måste plugga vidare nu men skriver om ett litet tag :)


Söta Nellie nu under pluggandet :)


Puss Simone




Datasalen

Nu sitter vi i datasalen i skolan, Vi jobbar med ett eget arbete vi har fått i uppgift att gör, nu dampar läraren så jag hinner inte skriva mer


Puss Simone


Min bror är btw kleptoman

Imorse snodde, eller tog, min bror min mobil för fjärde gången på mindre än typ tre veckor. Inte nog med det han brukar även ta mitt busskort och mina nycklar så att jag varken kan komma ut ur lägenheten eller komma till skolan. Undra hur trött han är på en skala på mornarna eftersom han inte kollar vems saker han tar...

Aja, godnatt !

//Claudia


Finally

Är äntligen klar med mitt NO-arbete. Nu slipper jag det och som grädde på moset så är det ju fredag imorn. Inte för att det är så mycket att hurra över eftersom jag måste plugga, men ändå. Nu ska jag nog lägga mig i sängen och lyssna på musik.

//Claudia

Bilder från tårtätandet





olivia och tårtan



Hon kunde inte motstå den



Olivia hade ätit sig mätt efter bara en liten bit...




Den va god!



Oscar ville också smaka och fick då de sista XD



En bild på olivia och mig för några veckor sedan

Puss Simone



Olivia 16 år!

Idag fyller vår käre olivia 16 år, GRATTIS gumman ! :) <3
jag, Claudia, Golpar, Nellie och Josse har köpt en superduperfin chokladtårta till henne som ska bli en liten överraskning till henne i matsalen idag :) Jag var och hämtade den förut och den är verkligen jätte fin plus att jag beställde hennes namn på den :) Ni får se bilder från maten senare idag :)

Nu ska jag dricka upp min latte och sedan dra till skolan, jag har precis varit på en koll hos tandläkaren inför operationen som jag ska göra i april, scary! Och jag får egentligen inte dricka kaffe nu när jag har tandställning eftersom de kan bli fläckar på tänderna men
1 jag kan inte stå emot, kaffe är så galet gott !
2 jag ska ändå göra tandblekning när tandställningen är borta, så de gör inget :)

Jaja, nu måste jag ta med tårtan och jag måste koncentrera mig noga nu, är så himla rädd att jag ska snubbla med tårtan i handen, önska mig lycka till! :)

Puss Simone

 




Den fina tårtan :)

Onsdag

Heej,

Idag hade jag nationellaprovet i engelska, den muntliga delen. Gick väl sådär, inget att hurra över. Min lärare hade delat in mig med de tre bästa i klassen på engelska, schysst. Plus att vi var det första gänget. Usch, hoppas det dög iaf.
Nu har jag iaf precis kommit hem från träningen, gick helt okej faktiskt. Nu ska jag geeka lite facebook sedan ska jag lägga mig i sängen och läsa nya veckorevyn. Ha det bra!


London 08. Gud vad jag längtar tillbaka.

//Claudia

body builder

Detta är mitt och freddes mål fram till sommarlovet ;), visst !?



Puss Simone

angående vår låt

Den ska spelas in på lördag, så ni lär väl kanske kunna lyssna på den på söndag ;D

Puss Simone



Hur långt får det gå egentligen ?

Jag tycker det är helt sjukt hur dagens samhälle ser ut idag, Aneroxia ökar enormt mycket bland unga tjejer! Det är åtta av mina vänner som haft aneroxia, och det är sjukt att de ska vara så! , om jag känner åtta personer som har haft kraftig aneroxia så tänk då på hur många fler som har det! Jag kan inte förstå hur folk kan tillåta det gå så långt? hur dagens samhälle kan påverka dagens ungdomar så mycket? Det är verkligen sjukt när man ser modeller smala som tändstickor, det är inte ens snyggt och framförallt det är farligt!, det är dödligt! När jag va sju år gammal så gick våra tränare och pratade med var och en av oss gymnaster om våran vikt och kropp, det var nästan alla som fick höra att dom skulle gå ner i vikt, sju år gamla små barn som ska gå ner i vikt ? hör ni inte hur sjukt det låter, och då menar jag inte överviktiga sjuåriga barn utan sjuåringar som redan var grymt smala! Jag tycker inte att det är acceptabelt att säga något sånnt! Jag tror mycket handlar om bland annat alla supermodeller som måste vara skit smala för att kunna vara modell men sen också alla killar, så fort en kille säger till en tjej att hon är tjock är jag 99% helt säker på att alla tjejer tar åt sig och börjar banta! jag känner så grymt många som har eller haft ätstörningar och åtta av dom har varit allvarligt, några har till och med legat inne på sjukhus för det vart dödligt smala. Jag förstår inte grejen med att kalla någon tjock ? visst samhället går väl framåt och killar börjar väll inse mer och mer att tjejer inte är tjocka och vad en sånn dum komentar kan leda till! men de finns ju fortfarande idioter kvar som tycker det är ballt att säga till en tjej att hon är tjock, de är det verkligen inte och fy fan jag blir så himla arg över sånnt !! De jag vill få fram är tjejer ta inte åt er, killar gillar tjejer som är lite hulliga och inte supersmala och om ni någon gång får höra att ni är tjocka spotta honom i ansikten och säg att ni inte bryr er om hans åsikt ! skit i det, du är fin! jag tror inte någon vill se ut som tjejerna på bilderna! Så stå på er och bry er inte ett piss om vad andra tycker !

En bild på claudia som sjuåring då hon va en av dom som fick höra av tränarna att hon skulle banta! Jag ser inte fett någonstans på denna kropp, så säg mig hur tänker dom människorna som sa att hon skulle gå ner i vikt ?



Här är våran grupp när vi var sju år gamla, då vi alla fick höra att vi skulle gå ner i vikt








Bad

Nu ska jag hoppa i ett bad :) mysmys !

Skriver senare :)

Puss Simone



mitt rum, före - efter städning

FÖRE












Har ni sett ett stökigare rum !? XD
Tror knappast de, fy skäms simone!

EFTER















Mycket bättre, eller vad säger ni !? :)

Puss Simone

Tredje dagen i skolan...

... är nu avklarad. Så att alla vet är det 59 skoldagar kvar till sommarlov bara ! :D Inte alls mycket ju ! :P
Nu sitter jag med en kopp te i handen och snart snart börja städa mitt rum innan jag ska börja plugga ;) tänkte också lägga mig i ett varmt bad och ha lite skönt hemma spa sen, kan skriva och berätta lite om det senare!
ansiktsbehandling
nagelbehandling
fotbehandling
och lite annat smått och gott :)

Ha det så bra så länge ;)

Puss Simone



blåbärs te är mitt favorit te :)

bilder från sälen


Jag och Söta lova



Jag och Lova



Pia och Holland



Jag och min käre bror



Lova



Lova och jag



Jag o backen



Mamma



Jag vid dubbelsvarta backen, väggen


Jag



Jag



Jag



Jag hoppar



Hanna och jag



Min broder



Min brors flickvän sanna och jag



Vår stuga



Brodern och sanna



LOva:)





Pappa, pia och Hanna på en resturang

Nu hinner jag inte fler bilder, ska kolla film med familjen :)

Puss på er / SImone

-

Aldrig mer !

//Claudia

Plugg, plugg och mera plugg

Hej sitter med mitt jävla arbete om anabola steroider. Bläääh. Ska snart plugga SO också. Usch, och det här är bara början, snart har vi jättemycket i skolan... Ååh, vill bort ! 



//Claudia

Bilder

Här kommer lite bilder från dagens bildlektion som var grymt tråkig !! XD



Claudia din jäkla konstnär :)



jag och Emilia, jag ser skit hemsk ut men jag bjuder på den ;P



och helt plötsligt fick man en Hugo i knät :)



Hugo, jag och oscar :)



Oscar leker lite fjortis :P

Allt för nu.
Nu ska jag förtsätta öva på vår låt och sedan skriva på uppsatsen jag håller på med om alkohol ;)

Puss Simone
(bilder från sälen får ni senare ikväll)

Evelyn, min barndomsvän

Jag va precis på ica och handlade lite smått och gott, och när jag va på väg hem träffade jag Evelyn, det var verkligen skit länge sen jag träffade henne och ändå bor vi på samma gård. Saknar verkligen henne, men vi bestämde att hitta på något snart som tur är ! :)

här är en bild på henne, hon är så himlans söt :)


Barndomsvännen Evelyn :) <3

Puss Simone

RIP OTTO

Min hamster som jag gav bort till några kompisar dog under lovet :(, vi va och åkte skidor med dom på lovet och när dom sen kom hem så låg han död i buren :( , Han som va så himla söt ! han böev två 1/2 år och skulle fyllt tre den 11 november. De datumet kommer jag ihåg sen den dagen jag köpte honom :). Och nu ska han begravas på mitt land där alla mina andra hamstrar och min katt ligger begravda, snart är det en helt djurkyrkogård.

Här är iaf några bilder på Otto som jag tog när jag va och hälsade på dom :) :






Bilderna är tagna med pappas mobil så dom är inte doim bästa, men visst va han söt !? :)

Puss Simone

Godnatt

Funderar på att ta tag i mitt liv lite grann och därmed också börja gå och lägga mig tidigare ;) Så godnatt !



//Claudia


Gitarr

Nu är jag och claudia hemma hos mig och övar på våran låt vi gjort till musik "provet" på fredag, vi kommer även göra en inspelning av låten som vi sedan lägger upp på bloggen så ni läsare också får höra ;)
Nu ska vi åka och träna hörs senare små pussgurkor :)

/ Simone och Claudia


Claudia och jag i somras

skoldag nr 1

Nu börjar skolan igen, boring !
hinner inte skriva mera ska fixa mig nu ;)
Puss Simone


Jag och Lova i sälen :) <3

Hem ljuva hem!

ÄNTLIGEN hemma :D, okej jag har haft ett roligt och riktgit härlikt lov kan jag erkänna, men hade varit så mycket roligare att vara hemma och umgås med kompisar och framförallt med claudia ! , även fast vi bara vart ifrån varandra en vecka känns det som en evighet! Vi brukar ju annars träffa varandra varje dag! Helt galet egentligen :P hon är typ som min siamesiska tvilling (stavning?) but i like it :) nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och bara mysa, med tidning och spa produkter :D
imorgon får jag då också träffa claudia :) tyvärr i skolan "/ men de funkar :) mohahah

Puss PÅ er alla :) / Simone

(Bilder kommer snart, kameran ska bara laddas)


Jag



jag och älskade claudia :)

Sista dagen på lovet

Heej

Sitter och lyssnar på musik samtidigt som jag pluggar. Är sista dagen innan skolan börjar igen (ångest) och jag tog hem jättemycket böcker för jag tänkte vara lite duktig och plugga under lovet, men nej det har jag ju inte lyckas med. Som vanligt. Anyway ska snart dra iväg på träning, är inte så jättetaggad, mer taggad på att lägga mig i soffan och titta på teve tills jag får liggsår. Men vi hörs!



//Claudia

Plötsligt händer det

Idag kommer Simone hem, har saknat kvinnan jättemycket faktiskt.



//Claudia


Godnatt

Kom hem för typ en timme sedan och Joanna har precis åkt härifrån. Middagen idag var supertrevlig, men nu är jag supermätt, vilket jag inte har varit på 1,5 dag. Vet inte varför men har inte ätit något sedan igår morse XD Men å andra sidan åt jag som en häst idag så det väger väl upp ;) Vi var nämligen på Mongolian Barbeque (stavning?) och åt bufé. Nä, nu måste jag seriöst sova, sov bara tre timmar i natt. Godnatt !



//Claudia

RSS 2.0